Naslovna / Sea Star Festival: završne pripreme uoči četverodnevnog ludila

Sea Star Festival: završne pripreme uoči četverodnevnog ludila

Polako, ali sigurno bliži se očekivani Sea Star Festival by EXIT te se užurbano radi na pripremama uoči velikog četverodnevnog glazbenog spektakla. Uskrsni ponedjeljak bio je savršena prilika da direktor Festivala, Dušan Kovačević, posjeti Umag te da se sastane s gradonačelnikom i direktorom Turističke zajednice grada Umaga ne bi li definirali zadnje detalje prije početka manifestacije.

„Jako sam zadovoljan reakcijom publike, medija i suradnika te sam siguran da će Sea Star postati jedan od najboljih festivala u regiji.” naglasio je Kovačević te dodao kako je suradnja s Gradom  odlična te kako je u Umagu pronašao „baš ono što je tražio“.

Sea Star Festival postao je u svega nekoliko mjeseci najatraktivnija festivalska destinacija ove godine. Početni kapacitet već je dupliran zbog velikog interesa publike te se očekuje da će Stella Marisom proći gotovo 50.000 ljudi. Šest festivalskih pozornica predstavit će dobro poznata glazbena imena poput Prodigyja, Fatboy Slima, Paula Kalkbrennera, Modestepa, Spillera, Penduluma te više od 70 drugih izvođača. Potporu Festivalu potvrdio je i Addiko Bank kao generalni sponzor Sea Star Festivala, a nije izostala ni podrška državnog tajnika pri Ministarstvu turizma Republike Hrvatske, g. Frana Matušića.

Odbrojavanje počinje… vidimo se u Umagu od 25. do 28. svibnja!

 

Vrijeme

  • 19°C 13°C 25.09.2017 Ponedjeljak
  • 20°C 13°C 26.09.2017 Utorak
  • 21°C 14°C 27.09.2017 Srijeda

izvor: meteo.hr