Naslovna / Organizacija / Gradonačelnik Vili Bassanese

Gradonačelnik Vili Bassanese

RIJEČ GRADONAČELNIKA GRADA UMAGA

U želji da se Grad Umag odnosno njegove službe što više približe građanima, te da si zajedno olakšamo svakodnevicu, na stranicama grada Umaga objavljujemo zanimljive sadržaje o raznim aktivnostima, aktualnim događanjima, manifestacijama i projektima te ostale korisne informacije od značenja za građane i posjetitelje.  Naša misija i zadaća je da grad Umag bude u službi i po mjeri čovjeka. Cilj nam je redovito i transparentno upoznati građane o radu gradske uprave i javnost informirati o odlukama koje donose Gradsko vijeće i Gradonačelnik Grada Umaga.

Na našim stranicama nude se i linkovi za stranice na kojima možete doći do raznih informacija o radu naših ustanova,  trgovačkih društava i turističke zajednice. Sa ljepotama i  posebnostima našega kraja upoznati će te se kroz kratak pregled foto galerije.

Dragi sugrađani, dajemo Vam mogućnost da svojim sugestijama i komentarima pomognete da naša internet stranica bude još bolja te da uz potporu svih Vas Umag postane grad još ljepšeg, ugodnijeg i sretnijeg življenja za sve nas.

GRADONAČELNIK

Vili Bassanese

  

Vrijeme

  • 19°C 13°C 25.09.2017 Ponedjeljak
  • 20°C 13°C 26.09.2017 Utorak
  • 21°C 14°C 27.09.2017 Srijeda

izvor: meteo.hr