Accessibility icon
Strumenti di accessibilità
Testo grande
Inverti il colore
Bianco e nero
Spaziatura del carattere
Interlinea
Cursore grande
Ripristina strumenti
Icon home
Attualità
Notizia selezionata
Prosinac u Umagu: Klizalište stiže na Trg slobode
Manifestazioni
27.11.2023.
Condividi
Icon share
Icon Facebook
imageLoader
Icon home
Attualità
Notizia selezionata
Prosinac u Umagu: Klizalište stiže na Trg slobode
Manifestazioni
27.11.2023.
Condividi
Icon share
Icon Facebook
imageLoader

Kako bi prosinac i početak Nove 2024. godine u Umagu bio još veseliji, ove godine smo se odlučili Trg slobode pretvoriti u klizalište za male i velike. Klizalište, koje su omogućili Grad Umag, Komunela d.o.o. i Turistička zajednica grada Umaga, svoja će vrata otvoriti 5. prosinca te će sugrađani i ostali posjetitelji Umaga u njemu moći uživati sve do 7. siječnja 2024. godine. Umagični će blagdani time ponuditi još jedan vid zabave za sve, ne bi li blagdanskim danima dali još jednu notu radosti, zabave i veselja.


Klizalište vodi gradska tvrtka Komunela d.o.o. koja će iznajmljivati klizaljke po cijeni od 5,00 EUR za sat vremena klizanja. Radno vrijeme klizališta će od 05.12.-22.12.2023. od ponedjeljka do petka biti od 16:00h-20:00h, vikendima od 10:00h-20:00h, a od 23.12.2023. do 07.01.2024. godine svaki dan od 10:00h-20:00h.


Klizalište će biti od materijala koji je, izgledom i karakteristikama, najsličniji ledu, u smjeru ekološkog pristupa i uštede troškova energije. Ugostiteljska ponuda na Trgu slobode od strane postojećih ugostitelja dodatno će obogatiti doživljaj, stoga će se posjetitelji moći zagrijati uz tople napitke ili koktele, zasladiti uz ukusne slatke delicije te utažiti glad uz njihovu slanu ponudu. Za svakog ponešto. A, od 21. prosinca, kad kreće dinamičan program Umagičnih blagdana na Trgu 1. svibnja, umaška će dva trga predstavljati savršen paket za velike i male posjetitelje.


Stoga, dovedite svoje najmilije, djecu, muževe, žene, mame, tate, prijatelje… zabavite se na klizanju uz raznovrsnu ugostiteljsku ponudu, a potom i na koncertima i bogatoj gastro ponudi na našim adventskim kućicama. Blagdansko je vrijeme doba širenja ljubavi, zajedništva i veselja.


Ne propustite klizalište u Umagu! Čekamo vas!

expand
Condividi
Icon share
Icon Facebook
Iscriviti al nostro
newsletter.
Invia
Invia