Accessibility icon
Strumenti di accessibilità
Testo grande
Inverti il colore
Bianco e nero
Spaziatura del carattere
Interlinea
Cursore grande
Ripristina strumenti
Icon home
Attualità
Notizia selezionata
Stella Maris Cup: Umag postaje centar nogometa na pijesku
Sport
24.08.2021.
Condividi
Icon share
Icon Facebook
imageLoader
Icon home
Attualità
Notizia selezionata
Stella Maris Cup: Umag postaje centar nogometa na pijesku
Sport
24.08.2021.
Condividi
Icon share
Icon Facebook
imageLoader

U Umagu se ovih dana održava prava sportska poslastica. Naime, danas i sutra, 24. i 25. kolovoza 2021. godine, na terenima umaškog sportskog centra Stella Maris, odigrava se Međunarodni turnir nogometa na pijesku, Stella Maris Cup. 

Uz reprezentaciju Hrvatske, za koju nastupaju Emanuel Melon, Eniz Šabanović, Ivan Jugovac, Filip Prodan, Tomislav Ribić, Andrea Manić i Alex Serafin, predstavit će se i izabrane selekcije Francuske te susjednih Italije i Slovenije.


Tako je danas, u Gradskoj vijećnici, upriličen prijem za organizatore i reprezentacije. Goste su dočekali zamjenik gradonačelnika Grada Umaga Mauro Jurman, pročelnik Ureda Grada Slaviša Šmalc te ravnatelj Ustanove za sport Mladen Zorić.


Ovaj iznimno zanimljiv sportski događaj odvija se uz organizacijsku i tehničku podršku Hrvatskog nogometnog Saveza te uz medijsku potporu od strane Hrvatske nogometne televizije, a zapravo je nastavak nogometnih zbivanja na pijesku u Umagu koji su započeli još 2013. godine, turnirom pod okriljem FIFA-e.


U sklopu Prve HNLP, šest hrvatskih klubova će odigrati i dva prvenstvena kola u borbi za naslov prvaka Hrvatske, kao uvertira u reprezentativne dvoboje međunarodnog Stella Maris Cupa, što je svakako i dodatni razlog, uz atraktivnost i dinamičnost ovoga sporta, za posjet umaškom centru.


Raspored Stella Maris Cup: utorak, 24. kolovoza: Francuska – Slovenija (17:00), Hrvatska – Italija (18:15); srijeda, 25. kolovoza: za treće mjesto (17:00); finale (18:15).

expand
expand
expand
expand
expand
Condividi
Icon share
Icon Facebook
Iscriviti al nostro
newsletter.
Invia
Invia