Icon home
Notizie
Avviso selezionato
Non attivo
Obavijest o financiranju troškova za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju
Altre informazioni
28.03.2022.
Condividi
Icon share
Icon Facebook

Poštovani,


obavještavamo vas da je dana 25. ožujka na mrežnim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP objavljen Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju.


Poveznica:

https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/vijesti/javni-poziv-za-dostavu-ponuda-vlasnika-stambene-jedinice-za-stambeno-zbrinjavanje-raseljenih-osoba-iz-ukrajine-u-pojedinacnom-smjestaju/5518


Na navedenoj stranici nalaze se i obrasci "Ponuda smještaja za raseljene osobe" i "Potvrda o nadzoru stambene jedinice".


Obzirom da sve osobe koje su smjestile raseljene osobe iz Ukrajine, Ponudu smještaja za raseljene osobe, koja je ujedno i zahtjev za pregled stambene jedinice, predaju Stožeru civilne zaštite Grada Umaga, ista se predaje u Pisarnici Grada Umaga u uredovno vrijeme.  


Nakon zaprimanja zahtjeva, Stožer civilne zaštite Grada Umaga provest će neposredni nadzor stambene jedinice, utvrditi vjerodostojnost ponude i o tome ispuniti Potvrdu o nadzoru stambene jedinice, koju će dostaviti Ponuditelju.


Za sve informacije možete se obratiti na broj telefona: (052) 702 - 972 ili (052) 635-605


Iscriviti al nostro
newsletter.
Invia
Invia