Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Icon home
Obavijesti
Odabrana obavijest
Neaktivno
Obavijest o raspisivanju Javnog natječaja za zakup dijela javnih površina putem kioska do 15 m2 za obavljanje trgovačke i ugostiteljske djelatnosti na prostoru Tržnice Umag-Umago u 2023. godini
Natječaji
14.11.2022.
Podijeli s drugima
Icon share
Icon Facebook

Obavještavaju se sve zainteresirane osobe da je Grad Umag – Umago dana 14. studenoga 2022. godine, raspisao Javni natječaj za zakup dijela javnih površina putem kioska do 15 m2 za obavljanje trgovačke i ugostiteljske djelatnosti na prostoru Tržnice Umag-Umago u 2023. godini.

Javni natječaj otvoren je 8 (osam) od idućeg dana od dana objave te se ponude za zakup javnih površina na prostoru Tržnice Umag-Umago, a koji su naznačeni u istome mogu podnijeti zaključno do dana 22. studenoga 2022. godine.

Otvaranje zaprimljenih ponuda u svezi predmetnog Javnog natječaja izvršit će se dana 25. studenoga 2022. godine u 12:00 sati.

Cjeloviti tekst Javnog natječaja, koji sadrži tabelarni prikaz javnih površina koji se izlažu u zakup i pripadajući tekstualni dio koji sadrži uvjete natjecanja i ostale odredbe u svezi sudjelovanja zainteresiranih ponuditelja u istome kao i grafički prikaz, mogu se preuzeti u nastavku.

Prijavite se na naš
newsletter.
Pošalji
Pošalji