Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Icon home
Obavijesti
Odabrana obavijest
Neaktivno
Obavijest o raspisivanju Javnog natječaja za zakup javnih površina putem štandova za obavljanje uslužnih djelatnosti, za postavu kioska od 15m2 i za iznajmljivanje električnih romobila
Natječaji
10.05.2023.
Podijeli s drugima
Icon share
Icon Facebook

Obavještavaju se sve zainteresirane osobe da je Grad Umag – Umago dana 10. svibnja 2023. godine, raspisao Javni natječaj za zakup javnih površina putem štandova za obavljanje uslužnih djelatnosti, za postavu kioska do 15 m² i za iznajmljivanje električnih romobila na području Grada Umaga-Umago u 2023.

Javni natječaj otvoren je 8 (osam) dana od dana objave te se ponude za zakup javnih površina na području Grada Umaga – Umago, a koji su naznačeni u istome mogu podnijeti zaključno do dana 18. svibnja 2023. godine.

Otvaranje zaprimljenih ponuda u svezi predmetnog Javnog natječaja izvršit će se dana 22. svibnja 2023. godine u 12:00 sati.

Cjeloviti tekst Javnog natječaja, koji sadrži tabelarni prikaz javnih površina koji se izlažu u zakup i pripadajući tekstualni dio koji sadrži uvjete natjecanja i ostale odredbe u svezi sudjelovanja zainteresiranih ponuditelja u istome kao i grafički prikaz, mogu se preuzeti u nastavku

Prijavite se na naš
newsletter.
Pošalji
Pošalji