Icon home
Obavijesti
Odabrana obavijest
Neaktivno
Otvoren LAG natječaj "Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava"
Natječaji
25.11.2020.
Podijeli s drugima
Icon share
Icon Facebook

LAG „Sjeverna Istra“ objavio je LAG-natječaj za tip operacije 4.1.1. „Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“ za nositelje projekata koji imaju sjedište /prebivalište na području LAG-a „Sjeverna Istra“, zavisno od organizacijskog oblika.

Svrha: Ulaganje u poljoprivrednu proizvodnju kako bi se poboljšala ukupna učinkovitost i održivost poljoprivrednih gospodarstava, uključujući zaštitu okoliša i prilagodbu klimatskim promjenama. Ulaganja u nove i inovativne tehnologije doprinijet će smanjenju troškova proizvodnje i poboljšanje kvalitete poljoprivrednih proizvoda, kao i otvaranju novih radnih mjesta i njihovu održivost.

Sredstva potpore po projektu: od 5.000 eura do 25.000 eura u kunskoj protuvrijednosti, ali do 50% od ukupnih prihvatljivih troškova

Rok za podnošenje prijava: od 03.12.2020. do 04.01.2021. godine

Prihvatljivi troškovi: materijalni (građenje/ rekonstrukcija/ opremanje, kupnja opreme/ mehanizacije/ vozila, ...) nematerijalni (računalni programi, autorska prava, žigovi) i opći troškovi (usluge konzultanata, studija, ...).

Javno predstavljanje natječaja: 30.11.2020. i 1.12.2020. putem online platforme ZOOM

Više na: https://www.lag-sjevernaistra.hr/natjecaj/lag-natjecaj-za-tip-operacije-4-1-1-restrukturiranje-modernizacija-i-povecanje-konkurentnosti-poljoprivrednih-gospodarstava-2/ 

imageLoader
Prijavite se na naš
newsletter.
Pošalji
Pošalji