Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Icon home
Za građane
Obavijesti
Odabrana obavijest
Neaktivno
Obavijest o privremenom zatvaranju dijela državne ceste D75 - Zemljoradnička ulica
Promet
01.03.2024.
Podijeli s drugima
Icon share
Icon Facebook

Radi izvođenja radova na izvanrednom održavanju dijela državne ceste D75, Zemljoradnička ulica, dionica državne ceste D75 od kružnog raskrižja „Paganini“ do kružnog raskrižja „Ungarija“ biti će zatvorena za sav promet od 04.03. do 29.06.2024. godine.


Promet će se regulirati privremenom signalizacijom postavljenom prema Prometnom elaboratu (privremene regulacije prometa) broj 04/24/240028 izrađenom od CESTA d.o.o., Pula u siječnju 2024. godine.“


Riječ je o izvanrednom održavanju dijela državne ceste D75, dionica Umag – Ungarija, u duljini oko 1 km. Investitor je tvrtka Hrvatske ceste d.o.o., uz sufinanciranje Grada Umaga, Istarskog vodovoda d.o.o. i trgovačkog društva 6.maj odvodnja d.o.o. Umag u dijelu komunalne infrastrukture koja nije u nadležnosti Hrvatskih cesta. Investicija iznosi ukupno oko 1,1 milijuna EUR.


Dinamiku izvođenja radova i obujam zahvata u prostoru određuje tvrtka Hrvatske ceste d.o.o. te nisu u nadležnosti Grada Umaga.


Rradovi uključuju kompletno uređenje asfalt-kolničkog zastora sa sanacijom nosivog dijela kolničke konstrukcije predmetne dionice sukladno standardima za državne ceste, s uređenjem nogostupa. Izvest će se i sustav unutarnje oborinske odvodnje na dijelu trase putem upojnih građevina. Ujedno, bit će izvedena zamjena javne rasvjete boljom i učinkovitijom, kao i kabelska kanalizacija. Odradit će se i radovi na mreži opskrbe vodom te djelomično i fekalne kanalizacije unutar obuhvata zahvata.imageLoader
Prijavite se na naš
newsletter.
Pošalji
Pošalji