Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Icon home
Za poduzetnike
Obavijesti
Odabrana obavijest
Neaktivno
Obavijest o raspisivanju Javnog natječaja za davanje u zakup dijela javnih površina putem kioska do 15,00 m² za obavljanje ugostiteljske i trgovačke djelatnosti na području Grada Umaga u 2024. god.
Natječaji
23.05.2024.
Podijeli s drugima
Icon share
Icon Facebook

Obavještavaju se sve zainteresirane osobe da je Grad Umag – Umago dana 23. svibnja 2024. godine, raspisao Javni natječaj za davanje u zakup dijela javnih površina putem kioska do 15,00 m² za obavljanje ugostiteljske i trgovačke djelatnosti na području Grada Umaga-Umago u 2024..

Javni natječaj otvoren je 8 (osam) dana od dana objave te se ponude za zakup javnih površina na području Grada Umaga – Umago, a koji su naznačeni u istome mogu podnijeti zaključno do dana 31. svibnja 2024. godine.


Otvaranje zaprimljenih ponuda u svezi predmetnog Javnog natječaja izvršit će se dana 05. lipnja 2024. godine u 09:00 sati.


Cjeloviti tekst Javnog natječaja, koji sadrži tabelarni prikaz javnih površina koji se izlažu u zakup i pripadajući tekstualni dio koji sadrži uvjete natjecanja i ostale odredbe u svezi sudjelovanja zainteresiranih ponuditelja u istome kao i grafički prikaz, dostupni su / mogu se preuzeti u nastavku. 

Prijavite se na naš
newsletter.
Pošalji
Pošalji