Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Icon home
Za poduzetnike
Obavijesti
Odabrana obavijest
Neaktivno
Obavijest o raspisivanju javnog natječaja za zakup poslovnih prostora u vlasništvu Grada Umaga - Umago
Natječaji
13.05.2022.
Podijeli s drugima
Icon share
Icon Facebook

Obavještavaju se sve zainteresirane osobe da je Grad Umag – Umago dana 13. svibnja 2022. godine, raspisao Javni natječaj za zakup poslovnih prostora u vlasništvu Grada Umaga – Umago.

Javni natječaj otvoren je 15 (petnaest) dana od dana objave, te ponude za zakup poslovnih prostora u vlasništvu Grada Umaga – Umago, moraju biti zaprimljene u pisarnici Grada Umaga – Umago zaključno do dana 31. svibnja 2022. godine, do 15:30 sati.

Otvaranje zaprimljenih ponuda u svezi predmetnog Javnog natječaja izvršit će se dana 2. lipnja 2022. godine u 14:30 sati.

Cjeloviti tekst Javnog natječaja, koji sadrži tabelarni prikaz poslovnih prostora koji se izlažu u zakup i pripadajući tekstualni koji sadrži uvjete natjecanja i ostale odredbe u svezi sudjelovanja zainteresiranih ponuditelja u istome, dostupni su / mogu se preuzeti na ovoj poveznici.


Obavještavaju se sve zainteresirane osobe kako se djelomično poništava Javni natječaj za zakup poslovnih prostora, i to u odnosu na poslovni prostor koji se na tom Javnom natječaju izlaže pod rednim brojem 3.

Prijavite se na naš
newsletter.
Pošalji
Pošalji