Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Icon home
Za roditelje
Novosti
Odabrana novost
Prosinac u Umagu: Klizalište stiže na Trg slobode
Manifestacije
27.11.2023.
Podijeli s drugima
Icon share
Icon Facebook
imageLoader
Icon home
Za roditelje
Novosti
Odabrana novost
Prosinac u Umagu: Klizalište stiže na Trg slobode
Manifestacije
27.11.2023.
Podijeli s drugima
Icon share
Icon Facebook
imageLoader

Kako bi prosinac i početak Nove 2024. godine u Umagu bio još veseliji, ove godine smo se odlučili Trg slobode pretvoriti u klizalište za male i velike. Klizalište, koje su omogućili Grad Umag, Komunela d.o.o. i Turistička zajednica grada Umaga, svoja će vrata otvoriti 5. prosinca te će sugrađani i ostali posjetitelji Umaga u njemu moći uživati sve do 7. siječnja 2024. godine. Umagični će blagdani time ponuditi još jedan vid zabave za sve, ne bi li blagdanskim danima dali još jednu notu radosti, zabave i veselja.


Klizalište vodi gradska tvrtka Komunela d.o.o. koja će iznajmljivati klizaljke po cijeni od 5,00 EUR za sat vremena klizanja. Radno vrijeme klizališta će od 05.12.-22.12.2023. od ponedjeljka do petka biti od 16:00h-20:00h, vikendima od 10:00h-20:00h, a od 23.12.2023. do 07.01.2024. godine svaki dan od 10:00h-20:00h.


Klizalište će biti od materijala koji je, izgledom i karakteristikama, najsličniji ledu, u smjeru ekološkog pristupa i uštede troškova energije. Ugostiteljska ponuda na Trgu slobode od strane postojećih ugostitelja dodatno će obogatiti doživljaj, stoga će se posjetitelji moći zagrijati uz tople napitke ili koktele, zasladiti uz ukusne slatke delicije te utažiti glad uz njihovu slanu ponudu. Za svakog ponešto. A, od 21. prosinca, kad kreće dinamičan program Umagičnih blagdana na Trgu 1. svibnja, umaška će dva trga predstavljati savršen paket za velike i male posjetitelje.


Stoga, dovedite svoje najmilije, djecu, muževe, žene, mame, tate, prijatelje… zabavite se na klizanju uz raznovrsnu ugostiteljsku ponudu, a potom i na koncertima i bogatoj gastro ponudi na našim adventskim kućicama. Blagdansko je vrijeme doba širenja ljubavi, zajedništva i veselja.


Ne propustite klizalište u Umagu! Čekamo vas!

expand
Podijeli s drugima
Icon share
Icon Facebook
Prijavite se na naš
newsletter.
Pošalji
Pošalji