Accessibility icon
Strumenti di accessibilità
Testo grande
Inverti il colore
Bianco e nero
Spaziatura del carattere
Interlinea
Cursore grande
Ripristina strumenti
Icon home
Attualità
Notizia selezionata
Gimnastički klub Umag primio priznanja za najbolje sportaše 2021. godine
Sport
05.07.2022.
Condividi
Icon share
Icon Facebook
imageLoader
Icon home
Attualità
Notizia selezionata
Gimnastički klub Umag primio priznanja za najbolje sportaše 2021. godine
Sport
05.07.2022.
Condividi
Icon share
Icon Facebook
imageLoader

Ovogodišnji najbolji umaški sportaši i sportski djelatnici tradicionalno su nagrađeni u Gradskoj vijećnici 14. lipnja 2022. godine, dok su danas, 5. srpnja 2022. godine, po svoja zaslužena priznanja stigli predstavnici Gimnastičkog kluba Umag, koje su dočekali gradonačelnik Vili Bassanese i predsjednik umaške Sportske zajednice Mladen Zorić.


Iz Gimnastičkog kluba Umag je za mladu mušku sportsku nadu proglašen gimnastičar Manuel Matijašec, dok je za najbolju žensku sportsku nadu iz navedenog Kluba odabrana Luna Kovačević. Manuel Matiješec je osvojio prvo mjesto kod kadeta u listopadu 2021. godine te ostvario izvrsne rezultate u najtežoj disciplini, gimnastičkom višeboju. Luna Kovačević je osvojila 4. mjesto kod mlađih juniorki slobodnog programa u gimnastičkom višeboju ekipno, a 17. mjesto pojedinačno.


Za najboljeg trenera odabran je Franc Herzmansky iz Gimnastičkog kluba Umag koji je priznanje preuzeo u lipnju. G. Franc Herzmansky svojim je višegodišnjim radom doveo sportsko gimnastičke vrste Gimnastičkog kluba Umag na sam vrh hrvatske gimnastike mlađih kategorija. Kategorija kadeta je 2021. godine bila prvak Hrvatske, dok su juniorke bile prvakinje regije i 4. na prvenstvu Hrvatske u gimnastičkom višeboju u slobodnom programu. U apsolutnom programu s Aurorom Brozić osvojio je 6. mjesto na parteru te 10. na preskoku, što je najbolji rezultat Kluba u ovom elitnom razredu.


Muška kadetska ekipa Gimnastičkog kluba Umag proglašena je i najboljom ekipom u mlađim dobnim kategorijama. Muška kadetska ekipa Gimnastičkog kluba Umag potvrđuje da je kvalitetnim i upornim radom moguće postići vrhunsku spremnost. Uz stručno vodstvo trenera, nastavljaju ostvarivati odlične rezultate u najtežoj disciplini, gimnastičkom višeboju. U Osijeku su u listopadu 2021. godine osvojili 1. mjesto u programu gimnastičkog višeboja.


Grad Umag i Sportska zajednica Grada Umaga čestitali su od srca mladim gimnastičarima na iznimnim rezultatima, poželjevši im još puno uspjeha u budućnosti.

expand
expand
expand
expand
expand
expand
expand
Condividi
Icon share
Icon Facebook
Iscriviti al nostro
newsletter.
Invia
Invia